Megtalál bennünket az alábbi elérhetőségek bármelyikén

Cég neve: PRÉS PARK Szerszámgyártó KFT.
Cégvezető: Szabó Csaba                      

Címünk: 7100 BÁTASZÉK, Bonyhádi út. 7.
Telefon: +36 30 474 6509
Fax:         +36 74 450 234
E-mail:    info@prespark.hu
Telephelyünk:    Szerszámgyártó üzem: 7140 Bátaszék, Bonyhádi u. 7.

GPS koordináták a bátaszéki telephelyhez: 46.201452 / 18.712886Nagyobb térképre váltás


Adatvédelmi nyilatkozat                                                            

A PRÉS PARK Kft.
 (Székhelye: 1081 Budapest,Kiss József utva 5.,1/A., Telephelye: 7140 Bátaszék, Bonyhádi u. 7., adószáma: 22917179-2-42, Elérhetőségei: 06 30 474 65 09, 06 74 450 234, info@prespark.hu)
(továbbiakban: Prés Park Kft. vagy Adatkezelő), mint Adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el és alkalmazza jelen adatvédelmi nyilatkozat tartalmát.
Jelen adatvédelmi nyilatkozat elkészítésénél a hatályos jogszabályok rendelkezéseit vettük irányadónak. Adatkezelő fenntartja magának a jogot jelen nyilatkozat bármikori megváltoztatására a hatályos jogszabályi keretek között.
Az adatvédelmi nyilatkozat és annak esetleges módosításai elérhetőek a www.prespark.hu illetve a www.presparkkft.hu honlapon. Weboldalainkon keresztül a Prés Park Kft. nem gyűjt az oldallátogatóiról semmilyen a személyével összefüggésbe hozható információt.  Amennyiben úgy dönt, hogy személyes adatokat biztosít számunkra (pl.: e-mail, telefonos megkeresés útján) ezt kizárólag az adatok megadásakor megjelölt célra illetve kapcsolattartásra használjuk fel. Adatai harmadik fél számára nem kerülnek átadásra, kivéve ha ehhez külön hozzájárulását adja illetve hatósági adatbekérés esetén.
Személyes adataihoz a Prés Park Kft. azon munkavállalói jutnak hozzá, akiknek feladataik elvégzéséhez a megadott adatokat birtokolni szükséges. Az Adatkezelő munkavállalói ismerik a Prés Park Kft. adatvédelmi nyilatkozatát és alkalmazzák azt az adatok kezelése során.
Adatkezelő megtesz minden tőle elvárható intézkedést az adtok védelme érdekében.
Adatkezelő a tevékenységének elvégzéséhez szükséges adatokat gyűjt és kezel, egyéb különleges adatok gyűjtését nem végzi.
Amennyiben kérdése, kérése lenne a fenti adatvédelmi nyilatkozattal illetve adatainak kezelésével kapcsolatban (pl.: adatainak kezeléséről tájékoztatást kér, adatainak módosítását, törlését kéri) kérjük lépjen velünk kapcsolatba a titkar@prespark.hu e-mail címen és mielőbb, de legkésőbb 15 naptári napon belül megválaszoljuk azt. Amennyiben gyakorolni kívánja a GDPR és az Info tv. értelmében Önt megillető jogokat, mielőbb igyekszünk eleget tenni kérésének.
Adatkezelő esetleges jogsértése ellen panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH) vagy bíróságnál lehet élni.

2018. május. 24.