A minőséget technikai és számítógépes felkészültségünkkel biztosítjuk

Tervezés
Munkánk minőségét és pontosságát a számítógéppel támogatott tervezés és gyártás biztosítja. Gyártási dokumentációt bármely járatos adatformátumban tudunk fogadni.


Szoftver

Cégünk a Kubotek USA által fejlesztett CadKey utódot, a KeyCreator programot használja. A program segítségével tervezőink három dimenziós terveket tudnak készíteni ami nagyban hozzájárul a legyártandó munkadarab pontosságához és mielőbbi elkészüléséhez.

állító területen szerzett tapasztalattal rendelkezik, ezen kívül a szerszámtervezésben, szerszámgyártásban, CNC megmunkálásban, lemezalkatrész gyártásban és a logisztika területén szerzett gyakorlat a további biztosíték munkánk minőségi és mennyiségi kifogástalanságára. Cégünk filozófiája, a vevői igények minőségi, mennyiségi  és határidőre szállított áru biztosítása. Ennek értelmében tudjuk biztosítani a  rugalmas a vevői igényekhez igazodó munkarend, határidő pontos betartása, magas minőségi követelmények biztosítása. ISO 9001 minősítéssel rendelkezünk.


Tevékenységi körünk

1.1. Szerszámgyártás: fém és műanyag prés szerszámok, ellenőrző készülékek és PLC vezérlésű célgépek tervezése és gyártása, egyedi szerszámalkatrész gyártás.

1.2. CNC forgácsolás, CNC marás: Acél, alumínium és réz alkatrészek forgácsolása. Sorozatnagyság: egyedi, kis- és közepes vagy nagy sorozatok.

Felkínáljuk a tevékenységi körökben felsorolt képességeinket és szabad kapacitásainkat, (  ~ 1000 óra/hó nagyságban ). Igény esetén további kapacitás bővítés lehetőségét saját vállalkozási körben biztosítjuk.